Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Οι Αντρακλαράδες με τα Μαύρα.


Μου ‘ρθε σήμερα μια ειδοποίηση με email. Nα πάω στη βουλή να κάνω κατάληψη, ντυμένος με μαύρα και κράνος και ένα σωρό αιτήματα* από κάτω.

Συγνώμη αλλά πάντα θεωρούσα το Ζορό ηλίθιο, γιατί αφού νικά τους κακούς, μετά χαράζει στα ρούχα τους ένα Ζ,  υποκλίνεται και τους αφήνει να φύγουν. Για να τους ξαναβρεί μπροστά του στο επόμενο επεισόδιο και να ξανακινδυνέψει τη ζωή του.
Δηλαδή θα μπούμε σε τέτοιο κόπο, θα κοπανηθούμε με τα ΜΑΤ, κατά πάσα πιθανότητα θ ανοίξουμε παρτίδες με τη δικαιοσύνη για τα επόμενα 10 χρόνια, για να θυμίσουμε στους κ.κ. που μας κυβερνούν, ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κάνουν αυτά για τα οποία τους ψηφίσαμε (αυτά που υποσχέθηκαν προεκλογικά δηλαδή ή τα αυτονόητα ως Έλληνες που νοιάζονται για την πατρίδα τους.)...

Και αφού θα κάνουμε όλα αυτά, γιατί να μην απαιτήσουμε ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, να πάνε αυτοί οι κ. στο διάβολο ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ που να μην επιτρέψουν ποτέ ξανά, σε τέτοια τρωκτικά, να σηκώσουν κεφάλι. Εκτός αν νομίζετε, ότι σήμερα υπάρχει Δημοκρατία και απλά τα καημένα τα παιδιά ξεστρατίσανε.   
Αυτό με τα μαύρα όμως μου άρεσε. Δεν ξέρω αν η σύλληψη του είναι σαν αυτή του Μάρκου Μπότσαρη που διέταξε τα παλικάρια του να βγάλουν το φέσι και να δέσουν μαντήλι στο κεφάλι, για να μην σκοτωθούν μεταξύ τους, όταν την έπεσαν νύχτα στους Τουρκαλβανούς ή είναι επιταγή Life Style κανενός γκουρού ντιντή της Ν.Δ. (που βιάζεται να κυβερνήσει όσο έχει μείνει κάτι να ξεπουλήσει). Αν είναι το πρώτο, φοβόμαστε δηλαδή μην μπερδευτούμε με τα ματ, θυμίζω ότι ο Μάρκος (Έλληνας κ Πάγκαλε και ας μιλούσε Αρβανίτικα, τόσο Έλληνας που εσείς και οι φίλοι σας θα ανατριχιάζατε), είχε και σύνθημα. Χέκουρ, σίδερο για μας τους Ελληνόγλωσους. Προτείνω λοιπόν εκτός από τα Μαύρα να έχουμε και σύνθημα. «Ζούπερμαν», να τους μπερδέψουμε τελείως.   

* Τα αιτήματα
1) Δικαιοσύνη και φυλάκιση των ανθρώπων που καταχράστηκαν τα λεφτά της πατρίδας μας δηλαδή τα δικά μας (έμμεσα και άμεσα από όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών).

2) Έξοδος από το χουντικό μνημόνιο (που θα εδρεύει μέχρι το 2021 στην Ελλάδα).

3) Κατάργηση του βουλευτικού ασύλου.

4) Δημόσια συγγνώμη των πολιτικών στους πολίτες (όλων των πολιτικών που κυβέρνησαν) και να μας πουν γιατί αφού υπήρχαν κι άλλες λύσεις δανείων με 1% και 2% (Κίνα - Ρωσία), διάλεξαν το χουντικό ΔΝΤ! Γιατί άραγε? 

5) Δημόσια συγγνώμη από τον «πρωθυπουργό» για το ψέμα που μας είπε ότι υπάρχουν λεφτά (μόνο και μόνο, επειδή ήθελε και αυτός αλλά και η Αμερική να κάτσει στο «θρόνο»).

6) Απαιτούμε να πληρωθεί «ο λογαριασμός» της ντροπής (του χρέους) από τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές, τους βιομήχανους, τους πατριάρχες (άλλο η θρησκεία και άλλο η εκκλησία) τους πολιτικούς και τους κουμπάρους τους.

7) Απαιτούμε από την κυβέρνηση να οριοθετηθούν επιτέλους τα υδάτινα σύνορα μας (Αιγαίο, Καστελόριζο, Νότια Κρήτη κ.λ.π.) και να κάνει το αυτονόητο, εξόρυξη (ελληνική) του ορυκτού μας πλούτου. 

8) Αφού παραδώσουμε την βουλή 6-2-2011 πάλι στα χέρια των πολιτικών, θα περιμένουμε να πραγματοποιηθούν τα αιτήματα μας. Εάν δεν πραγματοποιηθούν, θα ξανακάνουμε σύντομα πάλι κατάληψη της βουλής και την επόμενη φορά δεν θα την παραδώσουμε έτσι απλά.

9) Απαιτούμε σωστή και δωρεάν παιδεία 

10) Απαιτούμε σωστό και δωρεάν σύστημα υγείας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου