Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Μολών Λαβέ.Eureka αναφώνησε η Γερμανική «ελίτ». Εμείς όμως που ξέρουμε καλύτερα τι σημαίνει η λέξη, ψυλλιασμένοι από καιρό που πηγαίνει το πράγμα, οφείλουμε ν απαντήσουμε: Μολών Λαβέ. (φυσικά μην διανοηθείτε τέτοια απάντηση από τον Brainiac και τον Benyiac. Αυτοί ούτε στο Μπόλεκ και Λόλεκ δεν είναι ικανοί να πρωταγωνιστήσουν).  
Πάλι ρε πούστη στη πρώτη γραμμή. Πάλι εδώ σκάει . Τι διάβολο έχει αυτός ο τόπος;. Φταίνε οι προδότες πολιτικοί;. Φταίμε οι ατομιστές Έλληνες; Φταίει που έχουμε 250 μέρες ήλιο το χρόνο;. Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως ότι ξεκινά στην Ευρώπη σκάει αμέσως εδώ. Είτε λέγεται Ούρλιχ και κατεβαίνει να φέρει την Ευρωπαϊκή άποψη του χριστιανισμού (και με την ευκαιρία να βρει το χρυσάφι που κρύβουν οι Ελληνικοί ναοί κάτω από τις πέτρες τους), είτε είναι η ολοκλήρωση της Ευρώπης, εδώ θα σκάσει…
Φυσικά αυτή δεν είναι ολοκλήρωση, αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ. Ίσως γι΄ αυτό σκάει πρώτα εδώ. Αν το αντέξουν αυτοί οι απείθαρχοι και ατομιστές  Έλληνες, τότε όλη η Ευρώπη θα το αντέξει.
Το εγχείρημα είναι χαμένο από χέρι. Σας το λέω εγώ, ο πιο χαζός Έλληνας. Μπορεί με τη σημερινή προδοτική ελίτ της χώρας μου κάτι να κάνετε. Αλλά αυτοί δεν θα είναι για πολύ. Ναι έχουμε κοιμηθεί με την καλοπέραση που μας προέκυψε ξαφνικά. Αλλά τώρα μας ακονίζετε. Μας ξυπνάτε βίαια και μας θυμίζετε πως είμαστε ένας σκληροτράχηλος, αρχαίος λαός, που δεν ζει εύκολα σκυφτός. Μας κάνετε ν’ αναρωτιόμαστε για την Δημοκρατική(;) Ευρώπη μας. Εμείς είπαμε όχι μπροστά στα κανόνια σας, νομίζεται ότι θα μασήσουμε στα χρωματιστά χαρτάκια με το σήμα του Ευρώ;.   
Θα χρειαστούν χρόνια. Θα χαθούν πολλά. Αλλά θυμηθείτε το. Η φωτιά που ανάψατε εδώ θα κάψει όλη την Ευρώπη. Οι λαοί δεν είναι τόσο μαλάκες όσο νομίζετε. Αυτή η Ευρώπη που η παράγκα σας ονειρεύτηκε, αυτή που θρέφει φίδια σαν και σας, είναι χαμένη. Εμπρός φίλοι για την Ελευθερία της Ελλάδας, για την Δημοκρατία στην Ευρώπη. Διώξτε τα σκουλήκια που μασούν τις σάρκες μας.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου